Blahopřání

úterý 18. listopadu 2008

UČITELKA SEXU


Inzerovala, že je nezištná učitelka sexu. Jenže něco hodně podstatného zatajila.

Gymnazistům Patrikovi s Davidem už přestávalo stačit pouhé snění o nocích strávených s nádhernými dívkami, prohlížení si lechtivých časopisů a občasné koukání na peprné video. „Chtělo by to pořádnou skutečnou ženskou,“ nadhodil Patrik. David lačně přikyvoval a navíc hned přišel se svou troškou do mlýna.

„Včera jsem viděl v bulváru dost dobrý inzerát. Nějaká Mařka tam nabízela výuku sexu. A zadarmo,“ šokoval David spolužáka. Ten tomu nejprve nechtěl věřit, ale pak kamaráda vybídl k činu: „Přines ty noviny. Nebo je někde sežeň. Za zkoušku nic nedáme. A známkovat nás za to taky nikdo nebude, ne?“

Na druhý den si přehazovali mobil z ruky do ruky jako horký brambor. „Zavolej tam!“ – „Ne, zavolej tam ty!“ Jaksi jim docházela odvaha. „Je to divné. Zadarmo. Co když jí je padesát? Nebo ještě víc?“ uvažoval nahlas David. „Určitě není. Chce si zkrátka užít,“ tvrdil Patrik. „A dej ten mobil sem, posero,“ vyzval kamaráda.

Učitelce sexu bylo rovných třicet, pyšnila se pěknou postavou i velkým poprsím, a vůbec se nebránila tomu, že přijdou dva. V přepychově zařízené vile studenty rychle zbavila oděvů i ostychu. Klukům se zdálo, že ta šedesátiminutová vyučovací hodina uplynula nějak moc rychle. „To teda byla jízda,“ povzdychl si venku na ulici David. „No vidíš, a tys měl strach. Prý padesát let,“ smál se Patrik.

Časem ho ale smích přešel. Ve své emailové schránce našel odkaz od neznámého adresáta na nějaké pornografické stránky. Ze zvědavosti do nich nahlédl a zhrozil se. Stal se totiž svědkem reprízy nedávné hodiny sexu s nenasytnou učitelkou. V plné parádě. „Co budeme dělat?“ vystrašeně se ho ptal David. „No co bychom dělali? Jdeme jí dát co proto!“ odvětil bojovně Patrik.

Jenže nedali. Vchodové dveře dobře známé vily jim otevřela jakási zachovalá a pěstěná důchodkyně. „O čem to mluvíte? Tady nikdo takový nebydlí. Jděte pryč, nebo na vás zavolám policii,“ vyhrožovala. Kamarádi sklopili hlavy a šli. Tušili, že je čeká hodně bezesných nocí.

Žádné komentáře: