Blahopřání

úterý 18. listopadu 2008

ŽENA SE VRHLA NA MYSLIVCE. NA POSEDU


Myslivce na posedu málem připravili o staromládenectví. Kdo? A proč?

Frantovi Střelcovi říkali lidé starý mládenec, i když ke skutečnému stáří měl ještě hodně daleko. Žen si nevšímal, netajil se tím, že jeho jedinou a celoživotní láskou je myslivost. Své slastné chvíle prožíval na posedu v příměstském lese, při čekání na zvěř a s pohledem upřeným do zeleně.

Jednoho krásného letního dne se v lese místo očekávané zvěře objevila jakási dvojice. Muž se ženou středního věku se už zdálky nahlas smáli a hrnuli se k posedu. Pak začali šplhat nahoru. Franta se jen překvapeně díval, nezmohl se ani na slovo. „Tak jsme tady,“ uslyšel vzápětí od muže. „Jdeme na to,“ dodala jeho partnerka a začala se sápat na myslivce.

„Co to děláte?“ vykřikl vyděšený starý mládenec, když mu žena začala rozepínat knoflíky myslivecké kamizoly. „Jen se braň, je to vzrušující,“ řekla neznámá a snažila se Frantu dál svlékat. Neměl kam utéct, místo u žebříku zatarasil ženin rozložitý partner. Toho však po chvíli přestal myslivcům odpor bavit. A taky ho něco napadlo.

„Vy nejste vy?“ položil Frantovi otázku. „Já že nejsem já? Já jsem já!“ odpověděl starý mládenec, jemuž se v té chvíli snažila žena pro změnu rozepnout poklopec. Muž zakroutil hlavou, mávl rukou a pak svou partnerku v jejím počínání zastavil. „Nech toho, nemá to cenu,“ konstatoval. Obrátil se na myslivce: „Vy určitě nejste vy!“

Slovo dalo slovo a všechno se vysvětlilo. Manželé toužící po oživení svého upadajícího sexuálního života si podali inzerát. Ozval se jim muž, za nímž měli přijít na myslivecký posed. „Čas odpovídá, jenže jsme si evidentně spletli místo,“ uslyšel Franta od muže.

Teď, už se všemi předpisově zapnutými knoflíky, se starý mládenec konečně poprvé zasmál. „No jo, je tady ještě jeden posed. Asi o kilometr dál. Tímhle směrem,“ ukázal sexuálně vyhladovělým manželům.

Ti se tam urychleně vydali. Franta za nimi chvíli hleděl a nevěřícně kroutil hlavou. „Tuhle historku nemůžu vykládat ani chlapům v hospodě. Je prostě neuvěřitelná,“ napadlo ho.

Žádné komentáře: