Blahopřání

úterý 18. listopadu 2008

NOC V SEXY RÁJI


Měl to být originální dárek k ročnímu výročí svatby.


Čím víc se blížilo roční výročí svatby, tím byl Petr nervóznější. Musím pro Pavlu vymyslet něco bombastického, originálního. Něco, na co nikdy nezapomene – opakoval si neustále. A pak na to přišel. Pozve ji do ráje. Tedy do Sexy ráje.

Onoho výročního rána svůj dárek manželce sice ještě nepředal, zato jí jej důkladně vysvětlil. Pavla se však zatvářila pochybovačně. „Myslíš? Z toho by mohl být pěkný průšvih,“ namítla. Petr nepřestával být optimistou: „Nebude. A pokud ano, tak to nějak vyřešíme. Za ten zážitek to stojí, ne?“

Dveře Sexy ráje, což byl velký sexshop rozšířený o několik promítacích kabinek, otevřeli mladí manželé přibližně půlhodinku před zavírací dobou. Zamíchali se mezi zákazníky a zanedlouho nezávisle na sobě zmizeli. Na toaletách. Pak už je mezi regály a prodejními pulty nikdo nespatřil.

Brzy nato, co na dveřích Sexy ráje zařinčely ochranné mříže, se dveře obou toalet pomalu otevřely. „Tys mi teda dal. Sedět tak dlouho na míse není vůbec nic příjemného,“ vyčetla Pavla manželovi své dobrovolné vězení. „Teď mi to musíš vynahradit. A pořádně,“ dodala. „To víš že jo. Noc je naše,“ zvolal Petr, popustil uzdu své fantazii a dal se s chutí do díla.

Pak společně odpočívali při koukání na hodně divoké filmy. Jenže je to brzy přestalo bavit. Kabinky byly malé, pro dva lidi poměrně nepohodlné. Vrátili se zpět do prodejny a začali zkoušet nejrůznější pomůcky. „Tak tohle se teda bojím vyzkoušet,“ komentovala pohled na jeden z maxirobertků Pavla. „Jen se toho neboj,“ povzbuzoval ji při nafukování gumové panny Petr.

Manželé si v nočním Sexy ráji užívali dlouhé hodiny. Pak únavou usnuli na koberci mezi regály. Po příchodu do práce je tam našel prodavač. Neoděná mladá dvojice se ve spánku objímala a usmívala, zaměstnanec Sexy ráje se naopak mračil. A hodně. Pak přivolal policisty.

Jakmile od nich Petr uslyšel o vloupání a trestném činu, zalapal po dechu. „To snad ne,“ zašeptal. A vzápětí si pomyslel: tak na tenhle dárek Pavla určitě nikdy nezapomene. A já taky ne.

Žádné komentáře: