Blahopřání

úterý 18. listopadu 2008

ELIXÍR LÁSKY


Zoufalá manželka se snažila povzbudit mužův zájem elixírem lásky. Netušila, co všechno bude následovat.

Marie Vášnivá zoufale pohlédla na svého manžela ležícího vedle ní na boku a zřejmě ve snu řezajícího hodně tvrdé dřevo. „Už si ani nepamatuju, kdy jsme se naposledy milovali,“ přemítala. „Vždyť je mu teprve čtyřicet, to je přece ten nejlepší věk,“ uvažovala v duchu a rozhodla se, že s tím musí něco udělat.

Měla štěstí. Hned na druhý den si všimla ve svém oblíbeném bulvárním deníku zajímavého inzerátu. „Elixír lásky. Zaručený prostředek, jak povzbudit mužův sexuální apetit. Nutný osobní odběr,“ psalo se v něm kromě jiného. Marii sice trochu zarazila hodně vysoká cena, ale nakonec se rozhodla. Ty vyhlédnuté nové boty počkají. Můj Karel je důležitější, řekla si v duchu.

V telefonu se jí ozval příjemný mužský hlas. Domluva byla záležitostí chvilky. Prodejce se objevil za dva dny. Hezký chlap, napadlo okamžitě Marii. Muž jí předal elegantní půllitrovou láhev s atraktivní etiketou, o elixíru lásky však na ní nebylo ani zmínky. Skvěly se tam nápisy Vášeň a bylinný likér. Prodejce převzal peníze a přidal několik cenných rad. Pak odešel.

Netrpělivá zanedbávaná manželka vyzkoušela elixír ještě v ten večer. Musela sice muže trochu přemlouvat, aby si ho s ní dal, ale nakonec se jí to podařilo. Při nabídce druhé skleničky však muž prohodil něco o tlamolepu a rázně ji odmítl. „Uvidíme, snad to bude stačit,“ doufala Marie.

Do ložnice přišla ve vyzývavém prádélku a snažila se na manžela zapůsobit i jinak. Nebylo jí to nic platné, muž ji sotva zaregistroval. Otočil se na druhý bok a brzy začal opět tvrdě zařezávat. Marie Vášnivá jen stěží zadržovala slzy. Tekly by jí proudem, kdyby věděla, že manžel má už nějaký čas mladou vášnivou milenku.

A tekly by jí ještě víc, kdyby tušila, že za týden jejich byt vykradou. Onen prodejce elixíru si totiž přivydělával jako tipař party bytových zlodějů.

Žádné komentáře: