Blahopřání

úterý 18. listopadu 2008

ORGIE VE SLEPÉ ULIČCE


„Jsme šílenci,“ říkávala. Ale měla TO moc ráda.

Semlelo se to rychle a nečekaně. Po skončení firemního večírku se několik vytrvalců přesunulo do chaty jednoho z kolegů. Venku mrzlo až praštělo, lidi uvnitř zahřívala nejen kamna, ale i vypitý alkohol. A ten odbourával poslední zábrany.

„Jsme šílenci,“ slastně vzdychala Hedvika do ucha Radimovi v jednom z pokojů. Záhy se ukázalo, že to nebyl žádný jednorázový úlet. Rozvedená matka čtyř dětí a výrazně mladší ženatý muž se začali často scházet v bytě ženiny matky, která pobývala dlouhodobě v zahraničí. Nacházel se ve Slepé ulici, milenci říkali jeho návštěvám „zalévání kytiček“ a chodili tam dokonce i v pracovní době. To, co se tam dělo, by se dalo s trochou nadsázky nazvat orgiemi.

Hedvika byla skvělá milenka. Vyprávět o tom mohl i hasič Soptík, s nímž se kvůli Radimovi rozešla. Zásadně totiž udržovala vztah s jediným mužem. Sex měla moc ráda a ovládala jej mistrovsky. Radim, jehož manželka mezi žádné vášnivky nepatřila, to dovedl ocenit. „Jsi milostná mistrová,“ říkával jí.

Až jednou… „Zahrajeme si na pravdu,“ navrhla Hedvika a hned v úvodu položila svému miláčkovi otázku, kdy se naposledy miloval s manželkou. „Včera,“ nezalhal Radim. A oheň byl na střeše. „Jak se můžeš milovat včera s ní a hned dneska se mnou?“ vyčetla mu. Od té doby už nebylo nic jako předtím. Hedvika začala nabádat svého současného milence k rozvodu, najednou se chovala poněkud majetnicky. Radim po pár týdnech ze vztahu s ní vycouval. Rázně a energicky.

Jeho milostná mistrová se pokorně vrátila k hasiči Soptíkovi. Brzy nato dala ve firmě výpověď. Narazili na sebe náhodou po pár letech - v prodejně knih, kde pracovala. Na její kdysi ploché hrudi se skvěly silikonové trojky. „Navrhl a zaplatil mi to Soptík,“ pochlubila se Hedvika. „Před rokem jsme se vzali,“ dodala.

Radim cosi zakoktal a rychle z prodejny odešel.

Žádné komentáře: