Blahopřání

středa 19. listopadu 2008

ŘÍKÁTE, ŽE ZÁLEŽÍ NA TECHNICE? MÁTE HO MALÉHO


Muži po sobě nenápadně pokukují ve sprchách i na toaletách. A někteří závidí jiným.

Začíná to už někdy v dospívání. Kluci nejrůznějšími způsoby zjišťují, jak jsou na tom s mužským vybavením jejich vrstevníci. Ti vyspělejší se rádi pochlubí, jak k nim byla příroda štědrá, jak bohatě je vybavila.

Pubertou to ale zdaleka nekončí. V dospělosti muži nenápadně pokukují po jiných, aby mohli srovnávat. Pokud z toho vycházejí vítězně, nejen v duchu se naparují. V opačném případě žehrají, jak je to všechno nespravedlivé. A ještě usilovněji pátrají po někom, kdo je na tom ještě hůř než oni.

Existuje jakýsi vtip založený na otázce: Je při sexu důležitější velikost nebo technika? V případě odpovědi technika (a ta bývá hodně častá), následuje pointa: Zase jeden s malým.

Průměrně vybavení muži závidí těm s "obry" jejich bezplatné přírodní dary. Jenže ono asi není co závidět. Štědře obdaření muži sice oslňují jiné příslušníky stejného pohlaví, ale s ženami mají často problémy. Leckterá se lekne a couvne při prvním pohledu, jiná to třeba sice vyzkouší, ale už nikdy nezopakuje.

Znám pár žen, které milování se štědře obdařenými muži absolvovaly. Shodně tvrdí, že to nebyl vůbec pěkný a příjemný zážitek. "V tomto směru není nad průměrnost, ale s dobrou technikou," říkají.

Co z toho pro nás muže vyplývá? Až nám někdo položí otázku, zda je důležitější velikost nebo technika, nebojme se zdůraznit to druhé. A navíc: S tímto vtipem stejně nejčastěji přicházejí muži, kteří toho v kalhotách skutečně moc nemají.

2 komentáře:

Nymph from the Merkur řekl(a)...

...úsměvné...

Zajímalo by mě, jak to na těch pánských toaletách chodí. A co je pravdy na tom, co se tady píše...

Anonymní řekl(a)...

Je to pravda! Z toalet zkušenosti nemám žádné, ale z pánských sprch bohaté, pánové hledí na mou nadprůměrnou výbavu už od mých čtrnácti...