Blahopřání

úterý 18. listopadu 2008

BUDE SE NA OLYMPIÁDĚ SOUTĚŽIT V SEXU?


Někteří sportovci využívají milování před závody jako povolený dopink. Proč by se nemohla stát ze sexu oficiální olympijská disciplína?

Na olympijských hrách se soutěží o medaile v lecčems. Jen jedna disciplína mi tam jaksi pořád chybí. Proč by se už konečně nemohlo pod pěti olympijskými kruhy bojovat o cenné kovy také v sexu? Že by to ještě nikoho nenapadlo?

Troufám si tvrdit, že sex je nejrozšířenějším a nejoblíbenějším odvětvím na světě. Kam se na něj hrabe třeba takový fotbal, celosvětově považovaný za sportovní jedničku! Jako olympijská disciplína se milování přímo nabízí. Zaručovalo by nejen hojnou účast všech členských zemí, ale bezesporu hlavně vysokou kvalitu soutěží. Je levné, nenáročné na potřebnou přípravu, nejsou k němu potřeba žádné speciální haly či stadiony, dokonce ani dresy nebo trikoty.

Problémem by nebylo ani stanovení soutěžních pravidel a kategorií. Mnohé by se daly bez problémů převzít i z jiných, na olympiádě už tradičních a osvědčených sportů. Přímo se nabízí hned několik váhových kategorií (třeba jako v boxu a judu), na milostném sportovišti by se mohly v sexu utkávat nejen dvojice, ale i ženské, mužské či smíšené debly (po vzoru tenistů), popřípadě také celé týmy (jako v basketbalu, házené, volejbalu atd.).

Rozhodčí by pak hodnotili například umělecký dojem a technické provedení (gymnastika), měli by možnost napomínat sexaře za pasivitu (zápas), při jakémkoli filmování čehokoli udělovat žluté, popřípadě červené karty (fotbal). Jediným - ale malým – problémem by mohlo být konečné rozhodování o vítězích jednotlivých duelů. Měly by mít větší váhu už zmíněný umělecký dojem s technickým provedením, nebo obrovské nasazení s dlouhou výdrží?

Tak či onak, vznikem nové disciplíny by se otevřela možnost startu na olympiádě pro každého plnoletého člověka také v naší republice. Bez výjimky. Záleželo by jen a jen na něm, jak by si poradil v náročných a nepochybuji, že hojně obsazených kvalifikacích. Jejich organizování by se pak mohla ujmout například televize Nova. Také proto, že už má s masovými akcemi bohaté zkušenosti, byť se zatím týkaly úplně jiných tělesných orgánů.

Žádné komentáře: