Blahopřání

pondělí 17. listopadu 2008

PODLE NOSA PRÝ POZNÁŠ KOSA. A CO PODLE BOT?


Říká se, že velikost mužova penisu lze odhadnout podle jeho nosu a čísla bot. Je tomu skutečně tak?


Podle nosa poznáš kosa. Kdo by to rčení neznal? Muži s mohutnými orlími ozdobami mezi očima je čas od času rádi a hlasitě připomenou příslušníkům stejného pohlaví, kteří mají na obličeji malou bambulku nebo dokonce jakýsi nepatrný knoflík.

Ženy - dokonce ani ty hodně hovorné - tahle čtyři zveršovaná slova nahlas nevykřikují. Jenže znát je určitě musejí taky. Stačí se na ně pozorně dívat: rádoby nenápadně, ale důkladně zkoumají nosy jim dosud neznámých mužů. Nebo jim křivdím a ony si ty muže prohlížejí jen proto, aby si je dobře zapamatovaly kvůli nějakému příštímu společenskému styku?

A nebyly by to ženy, kdyby se spokojily jen s jedním kritériem. Ty zkušenější a světem (či spíše životem) protřelé totiž zřejmě zjistily, že velikost mužské pýchy může být přímo úměrná velikosti nohou. A tak nejedna žena po pečlivém prozkoumání mužova obličeje přijde s rafinovanou fintou. Cudně sklopí zrak a sklouzne pohledem na jeho boty. Problém nastat nemůže. Koneckonců vždycky se to dá vysvětlit i tak, že ji zajímá značka obuvi a stupeň jejího lesku.

Už mockrát mě napadlo, kde se tahle měřítka velikosti mužských pohlavních orgánů vlastně vzala. Kdo s nimi přišel? A dá se jim vůbec alespoň trochu věřit? Coby majitel v podstatě průměrného a tuctového nosu i bot číslo osm a půl až devět nemám ani to nejmenší právo na jakoukoli odpověď. Případného průzkumu mezi ženami se zase obávám. Bylo by to nevhodné a považovaly by mě za sprosťáka.

Říká se na každém šprochu pravdy je trochu. Osobně připouštím, že na vazbě "kos - nos" by možná něco být mohlo. Ale ta velikost bot se mi moc nezdá. Stačí se podívat na současné mladé kluky. Mnozí už v nějakých čtrnácti letech obouvají třeba i dvanáctky. A to mají období růstu a dospívání teprve před sebou. Cožpak jsme někde v Africe?

Žádné komentáře: