Blahopřání

pondělí 2. března 2009

zamyšlení: PODIVNÉ LIDSKÉ TOUHY


Sám nevím, co mě to tak najednou popadlo. Snad nějaká touha zavzpomínat si, vrátit se o kousek zpět. Nebo jakási obyčejná nostalgie? Zkrátka jsem sedl a začal listovat svým bývalým, stále funkčním blogem na jiném portálu. Začetl jsem se do něj a taky se podíval, jak vypadají po několika měsících ankety pod jednotlivými články. Řeknu vám, bylo to hodně zajímavé.

Téměř tři čtvrtiny čtenářů se například domnívají, že při sexu je nejdůležitější technika a na fyzických parametrech zase tolik nezáleží. Nějakého erotomana zná více než šedesát procent lidí, pětina pak touží, aby mohla poslouchat hlučné sousedy při jejich milování. Pokud někde ztratíte peněženku, nedělejte si žádné velké iluze. Skoro dvě třetiny potenciálních nálezců totiž říkají, že by ji vrátily až podle toho, kolik by v ní bylo peněz.

V posmrtný život věří třetina mých bývalých čtenářů, u každého druhého je nejspolehlivějším receptem na zvedání žaludku tlusté maso. Vegetariánem je každý pátý člověk, s kouřením by ráda přestala polovina nynějších závisláků na nikotinu, strach z teroristických útoků mají více než tři čtvrtiny lidí. Stejný počet zažívá alespoň jednou měsíčně takzvaný den blbec a tvrdí, že láska na celý život je výjimečná.

Téměř devadesát procent čtenářů získalo nějakou zkušenost s podvodníky, oblíbeným něžným oslovením milenců bývá kousátko i rakvička. Každý druhý muž odchází z koupelny po holení s nějakým dobrým nápadem a dva ze tří tvrdí, že z holek, vdolků a masa by si jednoznačně vybrali to poslední.

Lidské touhy zkrátka bývají různorodé. A taky zajímavé. Teď mě napadlo, po čem vlastně toužím já. Taky byste to rádi věděli? Nezlobte se, ale nepovím...

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

tak to já vím docela přesně.Dostat od ženy pořádný dlabanec, bez okolních keců,pivko a štamprlu zelené k televizi.promasírovat nohy a pochválení, jak jsi šikovný.jeden den volna, kdy máš čas udělat si pořádek v pc.pak zajít s kámošema pokecat do hospy a přitom potkat Bětku, která si tě splete se svým kámošem (tínejdžrem). a další přání je :ráno se probudit živý. a aby nic nebolelo.

Jarda řekl(a)...

Něco málo pravdy na tom je :-) ALE: zelenou nepiju, naopak ji nesnáším (na rozdíl od strýčka Příhody), a na mladou Bětku s pětkama už nemám ten správný věk. To raději s kamarádama do hospody na pánskou jízdu a ráno se probudit s co nejmenší bolestí - nejen hlavy. Tvůj komentář mě hodně potěšil. Dík, J.

Anonymní řekl(a)...

DDDDD :-) (jen tak dál.ráda tadyk chodím.)