Blahopřání

středa 29. dubna 2009

deníček: HOLKY, JDEME NA PIVO!


Byl to hodně nezvyklý pohled. Čtveřice žen středního věku obsadila jeden ze stolů v restauraci a svorně si poručila velké pivo. Začala hlasitě klábosit o všem možném. Hlavně o mužích. Trochu o těch svých, hodně o těch z práce a taky o úplně cizích.

U jednoho piva nezůstalo. Nejméně žíznivá za přibližně dvě hodinky vypila tři, nejvýkonnější šest. Nevěříte? Věřte. Vždyť na tom není nic divného ani pohoršujícího.

Emancipace je už dávno na pochodu či spíše v běhu, ženy kromě jiného boxují, vzpírají, hrají hokej. Tak proč by nemohly chodit po vzoru mužů taky na pivo? A když už na ně jdou, přece si nedají jen jedno. Chlapi taky s oblibou říkávají jdu na jedno – a jen málokterý to dodrží.

Ty čtyři ženy mi byly poměrně sympatické. Možná proto, že si na nic nehrály a pivu evidentně rozuměly. Jen mohly být o něco méně hlučnější.

Každého přece nezajímá, jaký je ten jejich v posteli a že jedné z nich (té nejvýkonnější) se i v dospělém věku neustále zvětšují prsa. Že by za to mohlo ono její evidentně oblíbené pivo?

Žádné komentáře: