Blahopřání

čtvrtek 4. června 2009

UDĚLALA ZE PSŮ VEGETARIÁNY. KVŮLI PŠOUKŮM


Svět se zbláznil. Přesněji řečeno někteří lidé v něm.

Občas mám pocit, že se svět zbláznil. Přesněji řečeno, že v něm přibývá bláznivých lidí. Nebo jsou to jen jakési výstřelky těch, kteří už nevědí - jak se lidově říká - co roupama dělat?


Vezměme si třeba jedenatřicetiletou herečku Alicii Silverstoneovou. Dokázala téměř nemožné: vychovat ze svých psů vegetariány. "Na maso už nemají vůbec chuť," prohlásila pyšně v televizní show Grahama Nortona. Jenže vzápětí vyšlo najevo, že herečka maso svým čtyřnohým mazlíčkům už vůbec nedává.


Psy jím přestala krmit poté, co zjistila, že zvířata při bezmasé dietě přestávají vypouštět silně páchnoucí plyny. Herečka se v Nortonově show otevřela lidem takříkajíc dokořán. A diváci se nestačili divit. "Už to s nimi nešlo v domě vydržet. A světe div se, příčinou oněch nechutných psích pšouků bylo skutečně maso. Jakmile je nemají ve svém jídelníčku, mé čichové buňky jsou naprosto v klidu," konstatovala hvězda filmu Scooby-Doo 2.


Tak mě napadlo: chudáci psi. Ono totiž ještě nemusí být všemu konec. Zítra třeba začne herečce vadit hlasité chroustání kostiček nebo psích granulí, a pro změnu nasadí svým zvířatům nějakou tekutou dietu. Pak jí ale zase hrozí případné srkání, mlaskání či jiné podobné zvuky.


Neměla si herečka raději pořídit rybičky? Jsou němé, tudíž absolutně tiché. A co je pro ni zřejmě ještě důležitější, ani trochu nesmrdí.

1 komentář:

Haniczka řekl(a)...

Vtipny postreh. Je fakt, ze nase Bafi taky chrousta, psouka, slinta, chrochta, tapka tlapkama, olizuje a proste plnohodnotne zije. A je to dobre...:-)